Referentie

tmVorig jaar wilden wij iets nieuws met de tuin, Groenveld heeft dit waar gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking. Lees meer »

Annette S
uit Enschede

Tuin aanleg

Nadat onze uitgebreide offerte met u is besproken en door u is geaccepteerd verzorgen wij de complete aanleg van uw tuin.
aanleg

Garantie

Vanzelfsprekend geven wij garantie op al onze werkzaamheden en de door ons geleverde materialen en beplanting (mits goed verzorgd). Indien gewenst kan de aanleg in fasen uitgevoerd worden en ook zelfwerkzaamheid door u is realiseerbaar.

Uw mogelijkheden...

Tuinrenovatie;
Damwanden en beschoeiing;
Complete tuinaanleg;
Erfafzetting, hekwerken en schuttingen;
Grondwerk en (sier)bestratingen;
Vlonders;
Blokhutten en tuinhuisjes;
Gazon en beplanting;
Vijvers en overige waterpartijen;
Tuinverlichting


Terrassen

Het terras speelt een belangrijke rol in uw tuin. U brengt daar immers de meeste tijd door. Het is dus raadzaam om extra aandacht aan het terras te geven en extra eisen hieraan aan te stellen. Het is belangrijk om goed na te denken over de plaats van het terras, rekening houdend met ochtendzon of avondzon?
In de zon zitten is lekker, maar belangrijk is ook dat u de zon kunt weren. Dit kan met een parasol maar ook met beschutting van de tuin, zoals een begroeide pergola of muur.
Hoveniersbedrijf Groeneveld luistert goed naar uw wensen en kan mooie terrassen voor u aanleggen. Daarnaast kunnen we u adviseren over de oppervlakte van het terras. Wilt u gezellig met z'n twee een glaasje drinken in de avond zon? Of wilt u juist een familiefeest kunnen houden op uw terras...
Vertel ons uw wensen en wij zetten ze om naar de realiteit. Neem eens, geheel vrijblijvend, contact op zodat we eens verder kunnen praten over uw terras! aanleg