Testimonial

tmVorig jaar wilden wij iets nieuws met de tuin, Groenveld heeft dit waar gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking. Lees meer »

Annette S
uit Enschede

Kunstgras

Het nieuwste op gebied van tuinaanleg is kunstgras.....

kunstgras

Wij leveren u een gazon dat niet van echt te onderscheiden is en zó praktisch in onderhoud is, dat u niet anders meer wilt. Wij maken hiervoor gebruik van gazon van Royal Grass.

PARTICULIEREN

kunstgras

Nooit meer maaien, sproeien en bemesten!

Daar waar het aangelegde gazon nooit wilde lukken, het gras stuk was van het spelen van de kinderen, ligt nu een mooi gazon dat niet van echt te onderscheiden is en ook als echt gras aanvoelt.
Het kunstgras bestaat uit speciaal ontwikkelde vezels, gebaseerd op sport- en luchtvaarttechnologie, dat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Dit betekent veel voordelen voor mensen die willen besparen op gebruik van water, pesticiden en mest, en mensen die minder onderhoud aan hun tuin willen.
Dat het een heerlijk alternatief is voor met name jonge gezinnen met kinderen mag duidelijk zijn. Maar ook voor mensen die hun balkon net iets anders willen hebben is dit een prima alternatief, het geeft de sfeer van een tuin en zelfs als het gazon nu op het noorden ligt blijft deze nog in prima staat.

BEDRIJVEN EN SPORTCLUBS

Veel bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstgras. Doordat tuinaanleg en -onderhoud een enorme investering voor het bedrijfsleven is, spreekt dit alternatief veel bedrijven aan. Maar ook scholen, speelplaatsen en natuurlijk sportclubs kunnen prima van deze nieuwe mogelijkheid gebruik maken. Kunstgras blijkt een perfecte vervanger van de traditionele rubber stenen bij speelplaatsen te zijn.

kunstgras