Referentie

tmVorig jaar wilden wij iets nieuws met de tuin, Groenveld heeft dit waar gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking. Lees meer »

Annette S
uit Enschede

Onderhoud

Uw tuin is klaar, echter dit hoeft niet het einde van onze samenwerking te betekenen want ook het tuinonderhoud kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Een prachtig ontwerp verdient deskundige aanleg en onderhoud, waardoor het resultaat uiteindelijk optimaal is en blijft! Een tuin groeit en bloeit en moet dus goed onderhouden worden. U bent al een heel eind wanneer u uw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven. Eventueel onderhoud van gazon, bomen en struiken kunnen daarbij komen. Er zijn vele mogelijkheden, u kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten waarbij wij u het volledige tuinonderhoud uit handen nemen. Wij kunnen dit ook gedeeltelijk voor u verzorgen bijvoorbeeld als u op vakantie bent of door alleen de voorjaarsbeurt en/of winterbeurt te verzorgen?

Het gazon

onderhoud

Ook uw gazon kan elk jaar wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Door het gazon in het voorjaar te verticuteren, door te zaaien en te bemesten, wordt gezorgd voor een optimale grasmat. Dus ook voor al uw tuinonderhoud bent u bij Hoveniersbedrijf Groeneveld aan het juiste adres. Zowel voor particuliere als zakelijk cliŽnten onderhouden wij diverse tuinen. Kortom, alles is mogelijk. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door!!

........

onderhoud2