Referentie

tmVorig jaar wilden wij iets nieuws met de tuin, Groenveld heeft dit waar gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking. Lees meer »

Annette S
uit Enschede

Tuin ontwerp

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp!! Met een goed ontwerp wordt de basis gelegd voor jarenlang tuinplezier!

Graag nemen wij de tijd om samen met u uw droomtuin te realiseren. Wij brengen uw wensen in kaart middels een compleet ontwerp of tuinschets. Tijdens de ontwerpfase komen ook de financiŽle aspecten aanbod. Wij vinden het belangrijk om daar helder over te zijn, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

ontwerp

Wij kunnen uw tuin in de meest uiteenlopende stijlen vormgeven. Uiteraard adviseren we bij het maken van de juiste keuzes in indeling, beplanting en bestrating. In onze ontwerpen houden we sterk rekening met de omgeving, gesteldheid van de bodem en kenmerken van uw huis of bedrijfsruimte.

"Bij Hoverniersbedrijf Groeneveld maken wij gebruik van de nieuwste technieken in tuin design. Het is mogelijk een 3D folio te maken van uw eigen tuin."

Is mijn tuin wel geschikt?

Het is niet noodzakelijk een grote tuin te hebben. Ook in kleine tuinen schuilen vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van bepaalde effecten, kan een kleine tuin ineens groter lijken!! Hebt u zelf al iets op papier gezet? Wij werken het graag voor u uit en geven advies over de diverse mogelijkheden. Uw wensen worden door ons omgezet in een verrassend tuinontwerp !!!!

ontwerp2