Referentie

tmVorig jaar wilden wij iets nieuws met de tuin, Groenveld heeft dit waar gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking. Lees meer »

Annette S
uit Enschede

Renovatie

renovatie
Wilt u uw tuin een opknapbeurt geven? Wij zorgen graag voor een facelift van uw tuin!

Met enkele essentiŽle aanpassingen kan het goede in uw tuin behouden worden en door het aanvullen met nieuwe elementen, kan uw tuin er weer als nieuw uitzien! Renovatie kan na verloop van tijd nodig zijn door:

- het achteruitgaan van de struiken en bomen, deze kunnen wij dan vervangen;
- het te groot worden van de struiken en bomen, deze kunnen worden gerooid of teruggesnoeid;
- het gazon kan aan vernieuwing toe zijn, denkt u hierbij ook eens aan kunstgras;
- de bestrating kan verzakt zijn,
- of u bent gewoonweg toe aan iets anders!

Allereerst moet worden gezorgd voor een goede ondergrond. Dit kan soms betekenen dat de hele tuin overhoop moet worden gehaald of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk om zorg te besteden aan de kwaliteit van de grond: het is het fundament van uw tuin. De renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg!

renovatie

Allereerst moet worden gezorgd voor een goede ondergrond. Dit kan soms betekenen dat de hele tuin overhoop moet worden gehaald of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk om zorg te besteden aan de kwaliteit van de grond: het is het fundament van uw tuin.

De renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg!